Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knihy - OKNO V ČASE - JSI DUCHOVNÍ BYTOST

16. 7. 2012

 

DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ - DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ

OKNO V ČASE

d_9788074380488.jpg

,,Vizionář a vědec Peter Russell ve svém bestselleru Okno v čase odvážně nastoluje hlavní duchovní výzvu naší doby — možnou transformaci našeho vědomí na vyšší úroveň. V čase vrcholící globální krize, obav z ekologické katastrofy a politického chaosu nám přináší nadějné poselství. Analýzou příběhu světové evoluce osvětluje možný další směr našeho vývoje, jenž nekončí nutně tragicky. Řešení, které zprostředkovává logickým jazykem a zdravým rozumem, čerpá argumenty z hlubokých znalostí fyziky, psychologie, náboženství a metafyziky. Ti, kteří tuší, že této přeměně, prohlubující spojení s naší vnitřní podstatou, je nutno aktivně asistovat, najdou v této knize návody, jak získat odvahu a potřebné znalosti k rozvoji své duchovní praxe a jak přispět k dovršení evoluce lidstva. Neboť času již není nazbyt: okno v čase, které se otevřelo, když se na zemi objevil Homo sapiens sapiens, se totiž dle autora brzy začne znovu uzavírat."

Vypsáno z knihy :

,,Otázka zda tento konkrétní druh na planetě Zemi rozkvete k úplnému poznání, je stále otevřená. Jsme evoluční semínko, hozené do větrů prostoru a času. Je na nás zda se staneme tím, čím můžeme být. Dostali jsem veškeré schopnosti a příležitosti. A dostali jsme také otěže našeho vlastného osudu."

,,Čelíme vlastně evoluční zkoušce, testu kosmické inteligence. Máme k dispozici úžasné schopnosti, které stačí na zničení planety, ale než budeme moci v naši evoluční cestě pokračovat, musíme prokázat, že jsme dostatečně moudří, abychom tuto moc používali ku prospěchu všech."

,,Tato zkouška nemusí ležet pouze před lidstvem na planetě Zemi. Podobným testem bude pravděpodobně muset projít každá inteligentní forma života používající nástroje."

-------------------------------------------------------------

,,Když semeno, nebo zvíře, anebo člověk dozraje, musí přejít do další fáze. Nebo shnít."

Stewart Edvard White

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

JSI DUCHOVNÍ BYTOST

_vyr_1848jsi-duchovni-bytost.jpg

Elizabeth Clare Prophet

,,Tato knížka stručně, ale výstižně vypráví o tom, že my lidé jsme duchovní bytosti, jež se potřebují starat o svou duši. Vysvětluje, jak je to s naším původem, věčnou existencí, koloběhem života a smrti, karmou, Bohem a anděly."

,,Poradí vám, jak rozvíjet svou duchovní stránku, přivolat pomoc nebo ochranu, vypořádat se se smrtí či najít odpuštění."

,,Kdo jsi ? Proč jsi tady ? Kam směřuješ ?"

Tvé Vyšší já

Svobodná vůle, karma, minulé životy, smrt

 Modlitba, meditace, afirmace

 Vypsáno z knihy :

 ,,Abychom porozuměli své duchovní cestě, musíme se vrátit na počátek - je nutné si uvědomit, že původně jsme byli součástí světla a přebývali jsme v duchovním vesmíru. Uvnitř každého z nás sílí láska a my se postupně osvobozujeme od svého nižšího Já a dosáhneme jednoty se svým Vyšším Já."

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

,,Malé klíče otevírají největší dveře, člověk musí být připravený jimi projít, a nestát váhavě na prahu."

El Morya

Alderonnara@seznam.cz