Jdi na obsah Jdi na menu
 


Knihy - POZNÁNÍ SVĚTLA - MNOHO ŽIVOTŮ MNOHO MISTRŮ - JEDNA DUŠE MNOHO TĚL

24. 1. 2012

DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ - DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ

  POZNÁNÍ SVĚTLA

1316425202-195x290.jpg

 Vypsáno :

,,Duchovní svět prosí, aby se lidem pomáhalo, aniž by se ovlivňovala jejich svobodná vůle. Budoucí vývoj je možno naznačit, jen pokud tento lze ovlivnit jednáním a svobodnou vůli."

,,Život na Zemi slouží člověku především k jeho dalšímu pokroku. Je povinností každého si obstarat nejen hmotné, ale i duchovní hodnoty. Zodpovědnost za svůj život je stejně veliký, jak zodpovědnost za život našich nejbližších."

,,Pravé duchovní hodnoty vypracujeme si jen tenkrát, když nás vedou správné pohnutky. Láska k bližnímu přináší jen tehdy duchovní bohatství, když činíme něco z celé naši duše, nejen z rozumu, špatného svědomí, nebo jistého niterního nucení."

,,O síle myšlenek je napsáno toto - vnitřní myšlenky, které soustřeďujeme a pak vědomě vysíláme, jsou vázané proudy energie, které mohou působit ve všech dimenzích. Formulování a tvoření myšlenek, slov, pocitů je dle zákona příčin a účinku energie, která přináší užitek svému tvůrci nebo někomu jinému. Je nutno si uvědomit, že tato zákonitost platí nejen pro náš život na naši planetě, ale pro všechny dimenze. Tok energie je neomezen, omezeno je jen lidské myšlení."

,,Duchovní zákon je nezávislý na náboženství či světovém názoru a platí pro všechny lidi."

,,Duchovní pomocníci jsou doma v duchovním světě a mnohým způsobem zasahují do našeho života. Nemají hrubohmotné tělo lidí a proto jsou nezávislí na času a prostoru, mohou tedy například sledovat dění současně na různých místech a nahlédnout do minulosti i budoucnosti. Mají vyšší vedení a vyšší vědomí než my lidé. Tyto duchovní bytosti žijí v dimenzích světla. Miluji nás lidi, vedou, řídí a chrání nás. Plněním tohoto úkolu i oni se dále vyvíjejí. Mnozí z nich během pozemských životů se vypracovali k vysokému stupni vývoje a zdokonalují se tím, že pomáhají lidem na této Zemi nebo duchovním bytostem v jiných, jemných dimenzích dále se vyvíjet. Jsou i takoví, kteří ještě neměli na sobě lidskou podobu hmotného těla."

,,Každý člověk má duchovní vedení jednoho i více pomocníků z duchovního světa. Vědění o duchovním vedení závisí od dosaženého stupně vědomí. Teoreticky je každý člověk schopen navázat styk s tímto duchovním světem - duchovním pomocníkem. Ve stavu spánku tedy nevědomě, mají všichni lidé kontakt se svým duchovním vedením. Největší lidští nepřátelé, to jest strach, pochybnosti, nedůvěra, zabraňují vesměs člověku otevřít kanály vedoucí do této dimenze."

,,Samotní duchovní pomocníci si přejí navázat kontakt se svými svěřenci, vyměňovat si s nimi myšlenky, hovořit s nimi v meditaci, tak můžeme mnohem účinněji dostávat od nich pomoc."

,,I v duchovním světě je stupňovitá hierarchie dle úrovně vědomí. Duchovní bytosti náleží zcela rozdílným vysokým dimenzím stejně, jako se lidé rozlišují stupněm svého vědomí, svou duševní zralostí."

,,Nejdůležitějším pomocníkem každého člověka je ,,Strážce prahu". Jemu připadá zcela zvláštní funkce střežení, vesměs po dobu jistého vývojového stupně dotyčného člověka. Pochopitelně, že člověku z výše vyvinutým vědomím přidruží se také ,,strážce prahu" s odpovidajícím vysokým stupněm, aby ho vývojově pozvednul. ,,Strážce prahu" střeží jeho duchovně-duševní vývoj a zabraňuje, aby záležitost života ho příliš neodváděly od cíle. Současně usměrňuje příchod jiných pomocníků."

,,Když jednou okusíme a pochopíme přátelství a lásku duchovního světa a uvědomíme si, že duchovní pomocníci nás stále doprovázejí na naši cestě, pak poznáme, že nejsme nikdy sami."

,,Dle duchovního zákona nám nic není darováno, vše si musíme vypracovat."

Vypsáno z knihy POZNÁNÍ SVĚTLA

 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MNOHO ŽIVOTŮ MNOHO MISTRŮ

 006366.jpg

Popis :

,,Fascinující výpověď o minulých životech a o tom, kdo nás vlastně vede a ochraňuje."
,,Autor téhle knížky měl zavedenou psychiatrickou praxi, spokojené manželství a klidný život."
,,To všechno ovšem jen do chvíle, než do jeho ordinace vstoupila Catherine, mladá žena trpící úzkostí a děsem z celého světa. Když nepomohla standardní terapie, rozhodl se její lékař přistoupit k hypnóze. Jaké však bylo jeho překvapení, když pacientka místo zážitků z raného dětství začala popisovat situace, lidi a události, které se odehrály dávno před jejím narozením."
,,Catherine v hypnotickém stavu doslova cestovala časem, od prehistorických jeskyní přes paláce starověkého Egypta až do soudobých válečných časů."
,,Jenže to ještě nebylo všechno. Catherine se dostala do jakéhosi „bezčasí mezi životy“, odkud přinášela vzkazy od vyspělých duchovních bytostí, Mistrů, kteří bdí nejen nad námi, ale nejspíš i nad celým světem."

,,Dr. Weiss nabyl jistoty, že to, co se před jeho očima odehrává, je prostě pravda, a jako první se pokusil skloubit fenomén až dosud odkazovaný do říše fantazie s věcnou a chladnokrevnou vědou."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

JEDNA DUŠE MNOHO TĚL

007407.jpg

Popis :

,,Objevte léčivou sílu budoucích životů pomocí progresivní terapie."
,,Stále více lidí se dnes přiklání k víře, že nežijeme jen jednou, nýbrž že se naše duše stále vracejí, aby se v nových tělech dál učily a postupovaly v pomyslných školních ročnících až ke konečnému "absolutoriu".
,,A skoro každý také ví, že metoda zvaná reinkarnační regerse nám pomáhá do minulých životů nahlédnout a poučit se z nich. Málokdo už ale tuší, že může existovat také reinkarnační progrese !"
,,O co jde ?"
,,O nic menšího než o to, že autor téhle knížky a světoznámý praktik hypnoterapie, usoudil, že stejně jako "nazpět" by to logicky mělo jít "dopředu".
,,A ono to k všeobecnému ohromení také šlo!"
Obsah :
1. Kapitola: Nesmrtelnost
2. Kapitola: George: Vítězství nad hněvem
3. Kapitola: Victoria, Evelyn a Michelle: Zdraví
4. Kapitola: Samantha a Max: Empatie
5. Kapitola: Hugh a Chitra: Soucítění
6. Kapitola: Paul: Trpělivost a porozumění
7. Kapitola - Emily, Joyce, Roberta a Anne: Nenásilí
8. Kapitola - Bruce: Vztahy
9. Kapitola - Patrick: Jistota
10. Kapitola - John: Svobodná vůle a osud
11. Kapitola - Rozjímání a meditace
12. Kapitola - David: Spiritualita
13. Kapitola - Jennifer a Christina: Láska
14. Kapitola - Gary: Budoucnost

Alderonnara@seznam.cz