Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děkuji přátelské rase OHORAI za uskutečnění telepatického promlouvání 21.2.2022

21. 2. 2022

heartheartheart DUCHOVNÍ PŘÁTELSTVÍ heartheartheart

Rasa OHORAI (celí modří) velmi pozitivní, umí léčit tělo a vylaďovat srdce na frekvence, které odpovídají vlastní intuici a směřování.

(Promlouvání)

Ejhle člověk! Vědci narazili ve vesmíru na signály inteligentních bytostí - lidí

Foto - nedd.tiscalli.cz

,,Děkuji přátelské rase OHORAI za uskutečnění telepatického promlouvání."

21.2.2022

Není zač a pustíme se do psaní.

Leč zde na planetě Zemi - Terra, probíhají neustále změny a konflikty během tohoto období a které budou nabývat na síle a intenzitě, protože temné bytosti se jen tak nevzdávají a nevzdají, a vědí dobře, že pole Země je jejich zájmem dále okupovat vše a všechno.

Jste jejich potravou po všech stránkách. Umějí být nemilosrdní, co se týká všech jedinců, které polapí a chytnou se jim do pasti. Oni určují směr pak jejich cesty na planetě Zemi, která je nyní jejich útočištěm.

Přebrali a přebírají neustálé úkoly svých vyvolených jedinců a ty plní na sto procent. Jsou houževnatí, aby jako otrokáři své otroky neustále střežili svým systémem, který vás sleduje na každém kroku. Není u vás lidský jedinec, o kterém by neměli zprávy.

Jste polapeni a chyceni v pavoučí síti jako krvelačná sousta. Není jim zabranou vaše bolest a nespokojenost, ba naopak z vás pod tíhou nátlaků čerpají vaši sílu a energii se které jsou živeni a vyživováni. Jsou to nespoutaní jedinci z vesmíru, kteří brázdí i jiné světy a nespoutaně se přiživují na jiných planetách a plení, kde se dá. Po nich zůstává spoušť bez omezení. Jsou, byli a budou součástí vesmíru jako zlo, které umí svou tvář ukázat v temnotě a strachu na povrchu všude tam, kam zamíří a přijdou.

Jsou neužiteční a vyhýbají se světlu a světelným paprskům barvy duhy, a také uvnitř sebe jim nic neříká soudnost, kterou nemají, a tím pádem jsou chodícími nestvůrami i po vaší krásné Zemi.

Milujte sebe a ostatní kolem sebe, jen tak se ochráníte! Láska, dobrosrdečnost, úsměv, hlasitý smích, hudba vašich předních umělců jim nedělá dobře a bere sílu i odvahu. Pak na vás nemůžou, protože tím vším jmenovaným je odzbrojujete a berete jim energii a sílu, že mír ve vás je jedinečný ke všem lidem a celé planetě Zemi.

Zůstaňte hlavně pozitivní, beze strachu, a hlavně v nadějí a s láskou. Jsme tady, abychom vám dali sílu vědění ve slovech a vy tak mohli pokračovat s nadějí, že nejste sami!

S pozdravy vám všem rasa OHORAI.

Promlouvání přijala ALDERONNARA

 Alderonnara@seznam.cz

UPOZORNĚNÍ

Kopírovat a přepisovat články je umožněno, ale všechny věty musí zůstat ve slovasledu tak, jak byly přijaty a nesmějí být doplňovány, nahrazovány a zaměňovány jinými slovy !

Pod každým zkopírovaným nebo přepsaným článkem má být uvedena tato věta : PROMLOUVÁNÍ PŘIJALA ALDERONNARA

( Požadavek duchovních přátel )

heartheartheartheart