Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jasnovidec STEWART SWERDLOW a projekt MONTAUK, jehož byl celou dobu součástí

16. 9. 2012

Jasnovidec STEWART SWERDLOW a projekt MONTAUK, jehož byl celou dobu součástí

 

,,Steward Swerdlow, je výjimečný člověk a jasnovidec, hovořící 10-ti jazyky. Byl součástí projektu Montauk po celou dobu jeho existence."

,,Projekt zahrnoval paranormální zkoumání a zneužívání lidských schopností, cestování v čase, mezidimenzionální komunikaci, hyperprostorové poznávání pratypů a mnoho dalších oblastí."

,,Steward nebyl součástí masové manipulace a kontrole mysli, jakému je vystavena celá dnešní populace, ale na straně druhé však byl součástí drastických experimentů."

,,Po zrušení projektu, nadále využívá svou schopnost pozorování energetických polí, z nichž se skládá celý svět. Má i další neuvěřitelné schopnosti, které také využívá. Ve své práci nadále pokračuje a s narůstajícím celosvětovým publikem, jsou jeho názory, informace a zkušenosti více respektovány a uznávány."

,,Pokud budete studovat jeho práci, hodně vám to otevře cestu k pochopení pozadí světa i funkce paranormálních schopností."

,,Více informací najdete na jeho stránkách www.expansions.com a v jeho knihách, které jsou zatím dostupné pouze v angličtině."
,,Doporučuji vše prostudovat. Je to skutečně velice zajímavý a hodnotný materiál na vysoké úrovni."

Alderonnara@seznam.cz